+385 (0)51 858 573
  +385 (0)95 7331 913

DUBROVNIK - CRNA GORA

Broj dana:
7
Rezerviraj ovaj izlet
 • Smještaj:
 • - hotel*** zvjezdice
 • Prijevoz:
 • - moderan turistički autobus
 • Posjećujemo:
 • - Hrvatska, Crna Gora
 • Tip izleta:
 • - maturalno putovanje
 • Razdoblje realizacije:
 • - tijekom cijele godine
 • Uključeno u cijenu:
 • - prijevoz modernim turističkim autobusom
  - 6 noćenja u hotelu *** zvjezdice na bazi polupansiona
  - lokalni vodiči u Dubrovniku,Budvi i Podgorici
  - ručak 2./3./4./6. i 7. dan
  - ulaznica u NP Lovćen, muzeje u Cetinju
  - panoramsko krstarenje Skadarskim jezerom
  - rafting Tarom
  - obilazak Gospe od Škrpjela
  - organizacija i pratitelj putovanja
  - osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
  - jamčevina za TPA
 • Nije uključeno u cijenu:
 • - sve što nije navedeno u ponudi
  - piće 4. dan na brodu
Polazak u kasnim večernjim satima, noćna vožnja s usputnim stajanjem za odmor.
 
1. DAN: Dolazak u Dubrovnik u jutarnjim satima. Razgled Dubrovnika uz pratnju lokalnog vodiča. Posjetit ćemo sve najvažnije dubrovačke znamenitosti (Stradun, palaču Sponza, Onofrijevu fontanu, crkvu sv. Ivana, franjevački samostan Male braće, Porporelu i dr.) i prošetati gradskim zidinama. Slobodno vrijeme prije polaska. Polazak prema Budvi u ranim popodnevnim satima. Dolazak u Budvu, smještaj u hotel. Večera. Slobodno vrijeme. Noćenje.
 
2. DAN: Doručak. Šetnja Budvom, jednim od najstarijih jadranskih gradova (oko 2,500 godina) i obilazak u pratnji lokalnog vodiča. Doživjet ćemo stari grad kroz njegove zidine i povijesne spomenike te uživati u pogledu s plaže Mogren. Ručak. Odlazak do Svetog Stefana, jedinstvenog otoka – hotela koji je s kopnom spojen pješčanim mostom. Slobodno vrijeme za kupanje i šetnju. Povratak u hotel. Noćni izlazak u Budvi.

3. DAN: Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak prema Cetinju, nekad prijestolnici Crne Gore. Razgled Njeguševe Biljarde, Narodnog muzeja, Cetinjskog manastira i dr. Vožnja prema Njegušima, rodnom mjestu najpoznatijeg crnogorskog vladara, Petra II Petrovića Njegoša. Kratak obilazak i odlazak prema Nacionalnom parku Lovćen. Ručak na Lovćenu. Nakon ručka posjet Njegoševom Mauzoleju smještenom na Jezerskom vrhu (1657 mnmv) kojeg je izgradio poznati hrvatski kipar, Ivan Meštrović. Slobodno vrijeme. Polazak prema Ivanovim koritima udaljenim 45 minuta gdje je smješten avanturistički park Lovćen. Po želji bicikliranje predivnom prirodom NP Lovćen, Paintball ili adrenalinska 'šetnja' kroz 6 visinskih staza. Odlazak prema Podgorici. Check-in u hotelu. Noćenje.
 
4. DAN: Doručak. Razgled Podgorice u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme. Odlazak prema Skadarskom jezeru. Trosatno panoramsko krstarenje Skadarskim jezerom kroz brojne otočiće na kojima se nalaze srednjovjekovni manastiri i pogled na rijetke vrste ptica definitivno će vas oduševiti. Ručak na bazi švedskog stola je osiguran na brodu (piće nije uključeno u cijenu). Odlazak prema slikovitoj Rijeci Crnojevića, koju zbog smještaja na istoimenoj rijeci koja se ulijeva u Skadarsko jezero nazivaju - Mala Venecija. Razgled, slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Izlazak u jedan od mnogobrojnih podgoričkih klubova i kafića. 
 
5. DAN: Doručak. Slobodan dan za vlastite programe. Večera u hotelu. Noćenje. 
 
6. DAN: Doručak. Danas je adrenalinski dan rezerviran za 18 kilometara prelijepih pejzaža i 20 najuzbudljivijih brzaca rijekom Tarom u trajanju od 3-4 sata. U 11 sati dolazak i priprema za rafting. Pauze za vrijeme raftinga na mjestima pogodnim za predah, fotografiranje i kupanje. U 16 sati povratak u kamp Modra Rijeka na Šćepan Polje, završetak raftinga i ručak u restoranu na obali rijeke Tare (crnogorski specijaliteti). Povratak u hotel. Noćenje.
 
7. DAN: Doručak. Polazak prema Tivtu. Vožnja duž slikovitog bokokotorskog zaljeva do Kotora. Obilazak grada pod zaštitom UNESCO-a. Stari grad Kotor je jedan od najočuvanijih u regiji, skriven iza 4 km gradskih zidina koje su noću osvjetljene tako da ocrtavaju glavu lava. Nastavak prema Perastu, dragulju bokokotorskog zaljeva. Posjet Gospi od Škrpjela – malom otoku s predivnom crkvicom iz 17. Stoljeća. Ručak.
 
Povratak prema Rijeci uz usputna stajanja. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Pretraživanje smještaja

Pretraživanje ugostiteljskih objekata

...da je Zlatni rat...
plaža na Bolu na Braču, poznata po tome što...
više >>
...da se najmanja katedrala na svijetu...
nalazi u gradiću Ninu, pored Zadra...
više >>
...da je Bijela kuća u Washingtonu...
građena mramorom s otoka Brača......
više >>
Kastav - gdje caruju Blues, legende i Bela nedeja (1. dio)
Jer o Kastvu se uvijek ima nešto za reći. Ako nije povijesni podatak, onda su legenda ili kakva korisna informacija......
više >>
301. Sinjska alka
Priznajem i da o Alki nisam imala previše pojma osim da 'usridu' donosi 3 punta, da se održava u spomen na slavnu bitku iz 1715. godine kad su Sinjani protjeral...
više >>
Raj za bonkuloviće
A bonkulovići su oni koji znaju spojiti naizgled nespojive okuse i u njima uživati svim svojim čulima.......
više >>