+385 (0)95 7331 913
  info@prolingua-travel.hr

Expo2020 Dubai Thrive Together program za povećanje poslovnih mogućnosti

Expo 2020 Dubai održava se od 1.10.2021 - 31.3.2022. i osim što je najveće svjetsko događanje, poduzetnicima će ponuditi brojne mogućnosti od kojih je možda i najzanimljivija - Thrive Together program za povećanje poslovnih mogućnosti.
Ovaj program će biti usmjeren na umrežavanje, razmjenu znanja i tzv. thought-leadership.
Nadia Verjee voditeljica Expo2020 osoblja smatra da će Expo 2020 Dubai, kao jedno od prvih mega događanja koje će biti održano nakon početka pandemije, biti važna prekretnica za globalnu poslovnu zajednicu jer predstavlja dosad neviđenu priliku tvrtkama, neovisno o njihovoj veličini, ali i međunarodnim i vladinim organizacijama da se okupe i potaknu raznoliko, pravedno i otporno globalno gospodarstvo i omoguće snažnu poslovnu povezanost i održivi gospodarski rast.
Osmišljen posebno za poslovnu zajednicu, domaću i međunarodnu, program će istaknuti nove poslovne mogućnosti, najsuvremenije tehnologije i poslužiti kao platforma za povezivanje, stvaranje i inovacije.
Također će ubrzati napredak privatnog sektora u rješavanju aktualnih globalnih izazova, uključujući klimatske promjene i bioraznolikost, svemir, znanje i učenje.
 
Aktualne informacije pratite na Arabian Business ili na www.prolingua-travel.hr
 
photo credit: Arabian Business website

Pretraživanje smještaja

Pretraživanje ugostiteljskih objekata

...da se najmanji grad na svijetu...
nalazi u središnjoj Istri, na sjeverozapadu Hrvatske...
više >>
...da je hrvatski kipar Marin s otoka Raba...
osnivač jedne od najmanjih Republika - Republike San Marino smještene na sjeveroistoku Italije...
više >>
...da se istarski tartuf nalazi u Guinnesovoj knjizi rekorda...
i da je najveći tartuf na svijetu 1999. godine pronašao Giancarlo Zigante...
više >>

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se