+385 95 7331 913 (Whatsapp)
  +385 95 549 7184
  +971 52 950 7151 (Whatsapp)
  info@prolingua-travel.hr

Uvjeti korištenja web stranice

Korištenje internetske stranice putničke agencije Balkan Luxury Concierge - Prolingua Travel DMC dozvoljeno je pod sljedećim uvjetima:
 
1. svi posjetitelji web stranice www.prolingua-travel.hr smiju preuzimati, koristiti i reproducirati sve podatke i dokumente objavljene na istoj, prosljeđivati ih trećim osobama, ali samo i isključivo za osobne potrebe i u nekomercijalne svrhe.

2. Svako eventualno kopiranje, umnožavanje i prosljeđivanje materijala s internetske stranice trećim osobama, a posebice za komercijalne potrebe, osim prethodno navedenih dozvoljeno je samo uz prethodno potpisan Ugovor o poslovnoj suradnji, subagenturi, licenciranju ili neki drugi ugovor kojim se detaljno ugovara način korišteja kao i zaštita prava intelektualnog vlasništva. 

3. Putnička agencija Balkan Luxury Concierge - Prolingua Travel DMC zadržava pravo od korisnika potraživati naknadu štete koja bi nastala nedozvoljenim korištenjem podataka i dokumenata objavljenih na www.prolingua-travel.hr u komercijalne i druge svrhe
 
4. Svi materijali, slike i fotografije objavljene na www.prolingua-travel.hr zaštićeni su autorskim pravom.
 
5. Putnička agencija Balkan Luxury Concierge - Prolingua Travel DMC Trip Top Putovanja se odriče svake odgovornosti za bilo kakvu štetu (direktnu i/ili indirektnu) koja bi mogla proizići iz korištenja ili nemogućnosti korištenja web stranice www.prolingua-travel.hr.
 
6. Putnička agencije Balkan Luxury Concierge - Prolingua Travel DMC zadržava pravo izmjene sadržaja svojih internetskih stranica bez obveze da o tome obavijesti korisnike www.prolingua-travel.hr
 
7. Podaci na internetskoj stranici su informativnog karaktera, a službene su samo one informacije koje se zainteresiranom posjetitelju potvrde u pisanom obliku putem e-mail i koje su sastavnio dio Ugovora o putovanju.

...da se najmanji grad na svijetu...
nalazi u središnjoj Istri, na sjeverozapadu Hrvatske...
više >>
...da je hrvatski kipar Marin s otoka Raba...
osnivač jedne od najmanjih Republika - Republike San Marino smještene na sjeveroistoku Italije...
više >>
...da se istarski tartuf nalazi u Guinnesovoj knjizi rekorda...
i da je najveći tartuf na svijetu 1999. godine pronašao Giancarlo Zigante...
više >>

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se